Hampaiden valkaisu

Suuhygienistin tekemä valkaisuhoito vastaanotollamme on tehokas ja turvallinen. Hampaiden valkaisuhoito on aina yksilöllisesti suunniteltu ja siinä huomioidaan sekä asiakkaan toiveet että suun terveydentila. Hampaiden vaale­ne­mi­saste on riip­pu­vainen hampais­tosta ja valkai­su­tulos vaih­telee yksi­löl­li­sesti monista eri teki­jöistä riip­puen. Kellertävät hampaat vaale­nevat yleensä helpommin ja tehok­kaammin, kuin harmaan sävyiset hampaat. Läpikuultavien hampaiden vaaleneminen on yleensä haasteellisempaa.

Hampaiden vaale­ne­mis­tulos on hyvin yksi­löl­linen – sitä ei voi vertailla hampais­tojen välillä tai ennustaa etukä­teen.

Mikään valkaisuhoito ei tee hampaista vitivalkoisia, vaan odotukset valkaisun suhteen kannattaa pitää realistisina. Toisilla paras tulos saavu­te­taan jo yhdellä hoidolla, mutta valkaisuhoitoa voidaan joutua jatkamaan kotivalkaisumenetelmällä. Kotivalkaisutuotteilla voidaan vaikuttaa myös valkaisutuloksen “syvyyteen” ja pysyvyyteen. Hampaiden valkai­su­tulos ei säily loppue­lämää, vaan kauniin hymyn säilyttäminen vaatii ylläpitohoitoa – silloinkin kotivalkaisutuotteet ovat edullinen ja tehokas apu!

Varaathan ajan ilmaiseen hampaiden valkaisuarvioon (15min), jolloin voimme tarkistaa suun terveydentilan ja suunnitella sinulle sopivan valkaisuhoidon. Suun terveydentilan tarkastus ja hammas­kiven poisto ovat erit­täin tärkeä osa esteet­tistä hammas­hoitoa. Hampaiden puhdistus olisi hyvä tehdä mahdol­li­simman lähellä tulevaa valkaisua, sitä ei  kuiten­kaan voi samana päivänä.

Hammaskiven poistoa / puhdistuskäyntiä suositellaan aina ennen valkaisuhoitoa. On tärkeää, että suun terveydentila tarkastetaan ja suu puhdistetaan ennen valkaisua – se takaa hyvän valkaisutuloksen!   

Hampaiden valkaisu tehdään vain yli 18-vuotiaille, sitä ei voi tehdä jos olet raskaana tai imetät.

KÄYTÖSSÄMME OLEVA VALKAISUMETELMÄ ON BlancOne® 

1. BlancOne® Click -kevytvalkaisu

Kevytvalkaisu on hellävarainen ja nopea hampaiden valkaisu. Tämä on täydellinen vaihtoehto, kun haluat nopean ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia. Kevytvalkaisu voidaan tehdä erillisellä käynnillä tai hammaskiven poiston yhteydessä.  Tarvittaessa hoito voidaan uusia jopa neljä kertaa vuodessa. Click kevytvalkaisu on myös mukava tapa kokeilla valkaisua, sen vaikutusta hampaisiin ja se onkin meidän eniten tekemä valkaisumuoto.

Kuvat Click-käsittelystä ennen ja jälkeen:

IMG_20190314_103522

 

2. BlancOne® Touch -valkaisu

Tehokas, mutta hellävarainen valkaisuhoito, joka antaa hieman syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen kevtyvalkaisuun verrattuna. Valkaisuaine aktivoidaan Arcus-valolla hoidon aikana. 

Touch-tehovalkaisu voidaan uusia 1-2 kertaa vuodessa.

Kuvat Touch-käsittelystä ennen ja jälkeen:

IMG_20190323_144333

 

3. BlancOne® ULTRA Tehovalkaisu

Tehokas valkaisuhoito, jolla saavutetaan syvempi ja pitkäkestoisempi valkaisutulos. Soveltuu voimakkaisiin värjäytymiin ja luonnollisesti tummemmille hampaille. Käytössä on muita Blancone-valkaisuja voimakkaampi valkaisuaine, jota aktivoidaan samalla Arcus-valotekniikalla. (kuvaa ei vielä saatavilla)

VALKAISUHOIDON JÄLKEEN HUOMIOITAVAA:

  • Ensimmäisen kahden tunnin aikana vältä syömistä, voit kuitenkin hörppiä hieman vettä tänä aikana, jos tarpeen.
  • Ainakin kuuden tunnin ajan valkaisun jälkeen tulee välttää voimakkaasti värjääviä juotavia ja syötäviä tuotteita. Näitä ovat esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tumma olut, mustikka ja muut marjat, tomaattipohjaiset kastikkeet, pinaatti ja muut voimakkaan vihreät tuotteet, punajuuri, sitrushedelmät, happamat juomat, suklaa, salmiakki, lakritsi. Mitä värikkäämpi, sitä värjäävämpi. 
  • Vältä myös tupakkatuotteita vähintään seuraavan kuuden tunnin ajan.
  • Voimakkaan punainen huulipuna on myös värjäävä, jos tarttuu hampaisiin

 

WHITE SPOT-HOITO

Jos kärsit hymy­ham­paiden valkoi­sista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirja­vuuk­sista, niin White Spot -hoito auttaa. Synnyn­näiset kiil­teen vaurioit, oiko­mis­hoi­dosta synty­neet jäljet tai liial­lisen fluorin aikaan­saamia hampaissa näkyviä jälkiä voidaan nyt korjata Icon infilt­raa­tio­hoi­dolla.

Monet kärsivät paljon hampais­saan olevista laikuista, ja esimer­kiksi jättävät hymyilyn vähälle, eivät suostu valo­ku­viin tai kärsivät turhaan jopa huonosta itse­tun­nosta tästä harmil­li­sesta syystä. Toisilla näitä laik­kuja on yritetty korjata paikka-aineilla, mutta loppu­tulos ei aina ole kovin­kaan esteet­tinen. White Spot -hoito voi muuttaa hymysi paljon tasai­semman väri­seksi tai poistaa vauriot jopa koko­naan.

White Spot -hoidossa hampaan pintaa käsi­tel­lään vain kemial­li­sesti. Hampaan sisälle annos­tel­laan resiini-infilt­raat­tiai­netta, joka kove­te­taan lopuksi. Hampaasi ei vaurioidu tässä käsit­te­lyssä, vaan itse asiassa tämä hoito korjaa hampaassa olevan vaurion sisältä käsin jättäen hampaasi pinnan saman­lai­seen kuntoon, kuin kyseessä olisi täysin ehjä, terve ja kiil­tävä kiille. Aine on täysin huomaa­maton, eikä se näy jatkossa edes rönt­gen­ku­vissa.

Mikäli haluat tietää enemmän White Spot -hoidosta tai kärsit laikuista, varaathan ajan hampaiden valkaisukonsultaatiota varten. Jos olet tulossa jo meille hampaiden puhdistuskylpyyn, niin erillistä konsultaatioaikaa ei tarvita. Ennen White Spot -hoitoa suosittelemme hampaiden valkaisua. 

 

MEILLÄ MYYNNISSÄ OLEVAT KOTIVALKAISUTUOTTEET:

DSC_0057

Opalescense Go Mint (6% vetyperoksidi)  TEHOKASTA JA HELPPOA KOTIVALKAISUA EDULLISESTI.

Paketti sisältää valmiit, kertakäyttöiset “valkaisulusikat” ylä- ja alaleuan hampaisiin. Tuotteessa oleva kaliumnitraatti ja fluori vähentää herkkyyttä hampaissa.

Kotikäytössä 60-90min / vrk.

MYYNTIPAKKAUS SISÄLTÄÄ 10 PARIA VALKAISUMUOTTEJA (yht. 20 “lusikkaa”) HINTA 150€/paketti.

Myymme Go-muotteja myös pienemmissä erissä; 4 muottiparia 65€ / 5 muottiparia 80€.

Kertakäyttöiset lusikat sisältävät geelin – ei tarvise teettää henkilökohtaisia lusikoita. Valkaisun voi tehdä tehostamaan vastaanotolla tehtyä valkaisutulosta, tai ylläpitämään sitä. Go-kotivalkaismuottien kanssa voi valkaista hampaita kotivalkaisuna ilman erillistä vastaanotolla tehtyä valkaisua. Suositeltu käyttöaika muoteille yhtäjaksoisesti (peräkkäisinä päivinä) on 10 päivää, mutta sitä voi tehdä myös pienempiä jaksoja kerrallaan.

Opalescence Mint (16% karbamidiperoksidi)

Valkaisugeeli henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin kotikäyttöön. Käytetään VAIN teetettyihin henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin. Sopii hyvin vastaanotolla tehdyn valkaisuhoidon tehostukseen ja ylläpitoon – tai valkaisun voi tehdä pelkästään näiden avulla ns. kotivalkaisuna.

Kotikäytössä 4-6 tuntia /vrk.   (HINTA 25€/tuubi 1,2ml)

Opalescence Cool Mint -Valkaiseva Hammastahna 121ml (iso tuubi)  (HINTA 24,50€)

ERINOMAINEN valkaisutulosta ylläpitävä/valkaiseva hammastahna päivittäiseen käyttöön. Hammastahnan koostumus poistaa turvallisesti pinnallisia värjäymiä alhaisilla hankaustasoilla. Sopii erinomaisesti myös niille, jotka tarvitsevat lisäfluoria, koska tahnan nopea fluorin vapautumiskyky antaa maksimaalisen kiillettä korjaavan suojan. Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. (Sisältää natriumlauryylisulfaattia).

Opalescence -tahnaa saatavilla meillä myös pieni tuubi, tutustumiskoko/matkakoko 30ml. (HINTA 8€)

Hammashoitoloiden ammattilaiset ovat suositelleet ja myyneet Opalescence tahnaa jo pitkään – myös me myymme ja SUOSITTELEMME!

HUOM! KAIKKI KOTIVALKAISUTUOTTEIDEMME HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:n