Hampaiden valkaisu

Suuhygienistin tekemä valkaisuhoito vastaanotollamme on tehokas ja turvallinen. Hampaiden valkaisuhoito on aina yksilöllisesti suunniteltu ja siinä huomioidaan sekä asiakkaan toiveet että suun terveydentila. Hampaiden vaale­ne­mi­saste on riip­pu­vainen hampais­tosta ja valkai­su­tulos vaih­telee yksi­löl­li­sesti monista eri teki­jöistä riip­puen. Kellertävät hampaat vaale­nevat yleensä helpommin ja tehok­kaammin, kuin harmaan sävyiset hampaat. Läpikuultavien hampaiden vaaleneminen on yleensä haasteellisempaa. 

Hampaiden vaale­ne­mis­tulos on hyvin yksi­löl­linen – sitä ei voi vertailla hampais­tojen välillä tai ennustaa etukä­teen.

Mikään valkaisuhoito ei tee hampaista vitivalkoisia, vaan odotukset valkaisun suhteen kannattaa pitää realistisina. Toisilla paras tulos saavu­te­taan jo yhdellä hoidolla, mutta valkaisuhoitoa voidaan joutua jatkamaan kotivalkaisumenetelmällä. Kotivalkaisutuotteilla voidaan vaikuttaa myös valkaisutuloksen “syvyyteen” ja pysyvyyteen. Hampaiden valkai­su­tulos ei säily loppue­lämää, vaan kauniin hymyn säilyttäminen vaatii ylläpitohoitoa – silloinkin kotivalkaisutuotteet ovat edullinen ja tehokas apu!

Varaathan ajan ilmaiseen hampaiden valkaisuarvioon (15min), jolloin voimme tarkistaa suun terveydentilan ja suunnitella sinulle sopivan valkaisuhoidon. Suun terveydentilan tarkastus ja hammas­kiven poisto ovat erit­täin tärkeä osa esteet­tistä hammas­hoitoa. Hampaiden puhdistus olisi hyvä tehdä mahdol­li­simman lähellä tulevaa valkaisua, sitä ei  kuiten­kaan voi samana päivänä.

Hammaskiven poistoa / puhdistuskäyntiä suositellaan aina ennen valkaisuhoitoa. On tärkeää, että suun terveydentila tarkastetaan ja suu puhdistetaan ennen valkaisua – se takaa hyvän valkaisutuloksen!     (kts. pakettimme kylvyistä ja valkaisuista yhteishinnalla)

Hampaiden valkaisu tehdään vain yli 18-vuotiaille, sitä ei voi tehdä jos olet raskaana tai imetät.

KÄYTÖSSÄMME OLEVA VALKAISUMETELMÄ ON BlancOne® 

1. BlancOne® Click -kevytvalkaisu / 15min

Kevytvalkaisu on hellävarainen ja nopea hampaiden valkaisu. Tämä on täydellinen vaihtoehto, kun haluat nopean ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia. Kevytvalkaisu voidaan tehdä erillisellä käynnillä tai hammaskiven poiston yhteydessä.  Tarvittaessa hoito voidaan uusia jopa neljä kertaa vuodessa.

Kuvat Click-käsittelystä ennen ja jälkeen:

IMG_20190314_103522

2. BlancOne® Touch -valkaisu / 60min

Tehokas, mutta hellävarainen valkaisuhoito, joka antaa hieman syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen. Touch-tehovalkaisu voidaan uusia 1-2 kertaa vuodessa.

Kuvat Touch-käsittelystä ennen ja jälkeen:

IMG_20190323_144333

VALKAISUHOIDON JÄLKEEN HUOMIOITAVAA:

  • Ensimmäisen kahden tunnin aikana vältä syömistä, voit kuitenkin hörppiä hieman vettä tänä aikana, jos tarpeen.
  • Ainakin kuuden tunnin ajan valkaisun jälkeen tulee välttää voimakkaasti värjääviä juotavia ja syötäviä tuotteita. Näitä ovat esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tumma olut, mustikka ja muut marjat, tomaattipohjaiset kastikkeet, pinaatti ja muut voimakkaan vihreät tuotteet, punajuuri, sitrushedelmät, happamat juomat, suklaa, salmiakki, lakritsi. Mitä värikkäämpi, sitä värjäävämpi. 
  • Vältä myös tupakkatuotteita vähintään seuraavan kuuden tunnin ajan.
  • Voimakkaan punainen huulipuna on myös värjäävä, jos tarttuu hampaisiin.

MEILLÄ MYYNNISSÄ OLEVAT KOTIVALKAISUTUOTTEET:

DSC_0057

Opalescense Go Mint (6% vetyperoksidi)  TEHOKASTA JA HELPPOA KOTIVALKAISUA EDULLISESTI.

Paketti sisältää valmiit, kertakäyttöiset “valkaisulusikat” ylä- ja alaleuan hampaisiin. Tuotteessa oleva kaliumnitraatti ja fluori vähentää herkkyyttä hampaissa.

Kotikäytössä 60-90min / vrk.

MYYNTIPAKKAUS SISÄLTÄÄ 4 PARIA VALKAISUMUOTTEJA (yht. 8 “lusikkaa”) HINTA 65€/paketti

Kertakäyttöiset lusikat sisältävät geelin – ei tarvise teettää henkilökohtaisia lusikoita. Valkaisun voi tehdä myös pelkästään näiden avulla ns. kotivalkaisuna, jolloin tuloksia nähtävillä 5-10 päivän käytön jälkeen.

Opalescence Mint (16% karbamidiperoksidi)

Valkaisugeeli henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin kotikäyttöön. Käytetään VAIN teetettyihin henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin. Sopii hyvin vastaanotolla tehdyn valkaisuhoidon tehostukseen ja ylläpitoon – tai valkaisun voi tehdä pelkästään näiden avulla ns. kotivalkaisuna.

Kotikäytössä 4-6 tuntia /vrk.   (HINTA 25€/tuubi 1,2ml)

Opalescence Cool Mint -Valkaiseva Hammastahna 121ml (iso tuubi)  (HINTA 24,50€)

ERINOMAINEN valkaisutulosta ylläpitävä/valkaiseva hammastahna päivittäiseen käyttöön. Hammastahnan koostumus poistaa turvallisesti pinnallisia värjäymiä alhaisilla hankaustasoilla. Sopii erinomaisesti myös niille, jotka tarvitsevat lisäfluoria, koska tahnan nopea fluorin vapautumiskyky antaa maksimaalisen kiillettä korjaavan suojan. Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. (Sisältää natriumlauryylisulfaattia).

Opalescence -tahnaa saatavilla meillä myös pieni tuubi, tutustumiskoko/matkakoko 30ml. (HINTA 8€)

Hammashoitoloiden ammattilaiset ovat suositelleet ja myyneet Opalescence tahnaa jo pitkään – myös me myymme ja SUOSITTELEMME!

HUOM! KAIKKI KOTIVALKAISUTUOTTEIDEMME HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:n