HAMPAIDEN VALKAISU

Suuhygienistin tekemä valkaisuhoito vastaanotollamme on tehokas ja turvallinen. Hampaiden valkaisuhoito on aina yksilöllisesti suunniteltu ja siinä huomioidaan sekä asiakkaan toiveet että suun terveydentila. Ennen valkaisua määrittelemme hampaiden ”lähtövärin” yhdessä asiakkaan kanssa hammasvärikartan avulla, näin valkaisutulos on hoidon jälkeen nähtävissä.

Varaathan ajan ilmaiseen hampaiden valkaisuarvioon (15min), jolloin voimme tarkistaa suun terveydentilan ja suunnitella sinulle sopivan valkaisun. Tarvittaessa varaamme myös puhdistusajan hammaskiven poistoon.

Hammaskiven poistoa / puhdistuskäyntiä suositellaan aina ennen valkaisuhoitoa. On tärkeää, että suun terveydentila tarkastetaan ja suu puhdistetaan ennen valkaisua – se takaa hyvän valkaisutuloksen!     (kts. pakettimme kylvyistä ja valkaisuista yhteishinnalla)

Hampaiden valkaisu tehdään vain yli 18-vuotiaille, sitä ei voi tehdä jos olet raskaana tai imetät.

 

VASTAANOTTOVALKAISUSSAMME KÄYTÄMME

FGM Whiteness HP Blue – 35% vetyperoksidia. (Sisältää kalsiumia, neutraali pH, vähentää hampaiden demineralisoitumista valkaisun aikana).

Valkaisuaineen nestepitoisuus on suuri, mikä myös osaltaan vaikuttaa siihen, että hampaat eivät vihlo valkaisun aikana, eivätkä sen jälkeen. Ikenet suojataan valkaisukäsittelyn ajaksi.

wp_20161114_13_08_15_pro

 

HAMPAIDEN VALKAISUN VOI TEHDÄ MYÖS KOTONA – TURVALLISILLA AMMATTILAISEN SUOSITTELEMILLA TUOTTEILLA!

Valkaisutulosta voi halutessaan myös tehostaa ja ylläpitää kotivalkaisutuotteilla.

 

MEILLÄ MYYNNISSÄ OLEVAT KOTIVALKAISUTUOTTEET:

 

Opalescense Go Mint (6% vetyperoksidi)  TEHOKASTA JA HELPPOA KOTIVALKAISUA EDULLISESTI.

Paketti sisältää valmiit, kertakäyttöiset ”valkaisulusikat” ylä- ja alaleuan hampaisiin. Tuotteessa oleva kaliumnitraatti ja fluori vähentää herkkyyttä hampaissa.

Kotikäytössä 60-90min / vrk.   (HINTA 18€/pari  //  koko paketti: 10 paria HINTA 170€)

Kertakäyttöiset lusikat sisältävät geelin – ei tarvise teettää henkilökohtaisia lusikoita. Sopivat hyvin vastaanotolla tehdyn valkaisuhoidon tehostukseen ja ylläpitoon. Valkaisun voi tehdä pelkästään näiden avulla ns. kotivalkaisuna, jolloin tuloksia 5-10 päivän käytön jälkeen.

 

Opalescence Mint (16% karbamidiperoksidi)

Valkaisugeeli henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin kotikäyttöön. Käytetään VAIN teetettyihin henkilökohtaisiin valkaisulusikoihin. Sopii hyvin vastaanotolla tehdyn valkaisuhoidon tehostukseen ja ylläpitoon – tai valkaisun voi tehdä pelkästään näiden avulla ns. kotivalkaisuna.

Kotikäytössä 4-6 tuntia /vrk.   (HINTA 25€/tuubi 1,2ml)

 

Opalescence Cool Mint -Valkaiseva Hammastahna 121ml (iso tuubi)  (HINTA 24,50€)

ERINOMAINEN valkaisutulosta ylläpitävä/valkaiseva hammastahna päivittäiseen käyttöön. Hammastahnan koostumus poistaa turvallisesti pinnallisia värjäymiä alhaisilla hankaustasoilla. Sopii erinomaisesti myös niille, jotka tarvitsevat lisäfluoria, koska tahnan nopea fluorin vapautumiskyky antaa maksimaalisen kiillettä korjaavan suojan. Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. (Sisältää natriumlauryylisulfaattia).

Opalescence -tahnaa saatavilla meillä myös pieni tuubi, tutustumiskoko/matkakoko 30ml. (HINTA 8€)

Hammashoitoloiden ammattilaiset ovat suositelleet ja myyneet Opalescence tahnaa jo pitkään – myös me myymme ja SUOSITTELEMME!